Over Joshua

Gepassioneerd over de groeikansen die ondernemers en bedrijven kunnen benutten.

Even voorstellen..

Fijn dat je de tijd neemt om meer over mij te weten. Ik ben Joshua Beukers, 34 jaar en woonachtig op de Veluwe. Met bijna 10 jaar praktijkervaring heb ik de juiste bagage om mijn kennis op gebied van (online) marketing en e-commerce in te brengen in jouw bedrijf. 

 

Jouw gids voor online succes

Het geeft mij voldoening om anderen op weg te helpen naar (online) succes. Dat heb ik waarschijnlijk meegekregen van mijn moeder. Als gespecialiseerd IC-verpleegkundige hielp zij jarenlang anderen.

Ik help bedrijven en ondernemers op weg om hun verkoop- of marketingdoelen te bereiken. Dat doe ik met persoonlijke begeleiding en coaching op het gebied van marketing en e-commerce.

In het marketing en e-commerce landschap is er immers een oerwoud aan platformen, tools en groeimogelijkheden die je organisatie vooruit kunnen helpen. Wat is de juiste route? Hoe kun je die zo effectief mogelijk inzetten met maximaal resultaat?

Schakel mijn hulp in. Ik ben jouw gids waardoor je organisatie de juiste beslissingen neemt die leiden naar online succes voor jouw bedrijf, shop of e-commerce afdeling.

Geluksfactor

Ik kan je bedrijf helpen om te floreren. Mijn achternaam staat symbool voor onder andere voorspoed, creativiteit en bloei. De Romeinen waardeerden de beuk en zagen hem als een geluksbrenger.

Die geluksfactor kan ik ook inbrengen in jouw bedrijf. Door met mij samen te werken zal je bedrijf net als een boom stevig geworteld zijn, organisch groeien en op lange termijn vruchten kunnen blijven plukken van de inspanningen die ik en mijn partners voor je leveren.

Ik werk vanuit projectbasis of interimbasis om een volwassen marketingproces in je bedrijf of e-commerce afdeling in te brengen. Je kunt mij bijvoorbeeld inhuren als freelance marketeer of interim e-commerce manager.

Aanbevelingen

Benieuwd hoe ik je bedrijf kan helpen floreren?