Over Joshua

Freelance marketeer met ruim 10 jaar ervaring. Gepassioneerd over de groeikansen die ondernemers en bedrijven kunnen benutten. Ik help je daar graag bij.

Even voorstellen..

Dank je wel voor je interesse. Mijn naam is Joshua Beukers, 36 jaar en met mijn gezin woonachtig in Heerde op de Veluwe. Met ruim 10 jaar praktijkervaring heb ik een bak aan kennis welke ik kan inbrengen in jouw bedrijf. Benieuwd hoe ik je kan helpen? Plan gerust een afspraak langs of kom langs op kantoor in Zwolle.

Jouw gids voor online succes

Het geeft mij voldoening om anderen op weg te helpen naar online succes. Ik help ondernemers op weg om hun verkoop- of marketingdoelen te bereiken. Dat doe ik met persoonlijke begeleiding en advies op het gebied van online marketing en e-commerce.

In het marketing en e-commerce landschap is er immers een oerwoud aan platformen, tools en groeimogelijkheden die je organisatie vooruit kunnen helpen. Wat is de juiste route? Hoe kun je die zo effectief mogelijk inzetten met maximaal resultaat?

Ik ben jouw gids of e-commerce specialist waardoor je organisatie de juiste beslissingen neemt die leiden naar online succes voor jouw bedrijf, webshop of e-commerce afdeling.

Geluksfactor

Mijn achternaam staat symbool voor onder andere voorspoed, creativiteit en bloei. De Romeinen waardeerden de beuk en zagen hem als een geluksbrenger.

Die geluksfactor kan ik ook inbrengen in jouw bedrijf. Door met mij samen te werken hoop ik dat je bedrijf net als een boom stevig geworteld zal zijn, organisch zal groeien en dat jij op lange termijn vruchten kan blijven plukken van de inspanningen die ik en mijn partners voor je leveren.

Ik werk veelal vanuit projectbasis om volwassen marketingproces of e-commerce implementatie in te brengen. Je kunt mij inhuren als freelance online marketeer, maar ik neem ook klussen aan als interim e-commerce manager.

Aanbevelingen

Benieuwd hoe ik je bedrijf kan helpen?