Over Joshua

Freelance marketeer met 10 jaar ervaring. Gepassioneerd over de groeikansen die ondernemers en bedrijven kunnen benutten.

Even voorstellen..

Fijn dat je de tijd neemt om meer over mij te weten. Ik ben Joshua Beukers, 35 jaar en met mijn gezin woonachtig op de Veluwe. Met 10 jaar praktijkervaring heb ik de juiste bagage om mijn kennis op gebied van online marketing en e-commerce in te brengen in jouw bedrijf.

Jouw gids voor online succes

Het geeft mij voldoening om anderen op weg te helpen naar online succes. Ik help ondernemers op weg om hun verkoop- of marketingdoelen te bereiken. Dat doe ik met persoonlijke begeleiding en advies op het gebied van marketing en e-commerce.

In het marketing en e-commerce landschap is er immers een oerwoud aan platformen, tools en groeimogelijkheden die je organisatie vooruit kunnen helpen. Wat is de juiste route? Hoe kun je die zo effectief mogelijk inzetten met maximaal resultaat?

Ik ben jouw gids waardoor je organisatie de juiste beslissingen neemt die leiden naar online succes voor jouw bedrijf, shop of e-commerce afdeling

Geluksfactor

Mijn achternaam staat symbool voor onder andere voorspoed, creativiteit en bloei. De Romeinen waardeerden de beuk en zagen hem als een geluksbrenger.

Die geluksfactor kan ik ook inbrengen in jouw bedrijf. Door met mij samen te werken zal je bedrijf net als een boom stevig geworteld zijn, organisch groeien en op lange termijn vruchten kunnen blijven plukken van de inspanningen die ik en mijn partners voor je leveren.

Ik werk veelal vanuit project- of interimbasis om een volwassen marketingproces of e-commerce implementatie in te brengen. Je kunt mij inhuren als freelance marketeer of interim e-commerce manager.

Aanbevelingen

Benieuwd hoe ik je bedrijf kan helpen floreren?