Freelance e-mail marketeer

Als freelance e-mail marketeer weet ik als geen ander hoe belangrijk e-mailmarketing is. Het is tenslotte een prachtig middel om de verkoop en klantbetrokkenheid te vergroten. Maar soms ontbreekt het je aan tijd, vaardigheden of middelen. Hierdoor lukt het niet om een efficiënte e-mailcampagne op te zetten en te onderhouden.

Met ruim 10 jaar ervaring kan ik je ondersteunen bij het opzetten van campagnes en het maken van een plan. Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op.

Freelance e-mail marketeer

Wie ben ik?

Mijn naam is Joshua Beukers. Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van marketing strategieën, het beheren van campagnes en het bieden van coaching.

Ik help bijvoorbeeld bij het opstellen van effectieve e-mailmarketingstrategieën. Ook help ik bij het opzetten van originele campagnes en triggers. Dit alles met als doel de betrokkenheid van klanten en de verkoop van je bedrijf te vergroten.

Ik geef ook proactief advies over de juiste platforms en tools voor jouw bedrijf. Daarbij kijken we samen naar wat het beste traject is als jouw gids naar online succes. Hierbij wordt ook gekeken naar de beste manieren om deze toe te passen voor de beste resultaten

 

Waarom heb je een freelance e-mail marketeer nodig?

Met e-mailmarketing kun je op een effectieve en relatief goedkope manier (potentiële) klanten bereiken. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat mensen geïnteresseerd blijven in je merk. Wel is het belangrijk dat je over de nodige vaardigheden en ervaring beschikt. 

Alleen dan kan een succesvolle e-mail marketing campagne worden opgezet. Heb je deze ervaring niet? Dan kan een freelancer die gespecialiseerd is in e-mail marketing je helpen.

 

E-mailmarketing: expertise loont

De freelancer is een expert op dit gebied en weet wat werkt en wat niet. Dit geeft die persoon de mogelijkheid om je e-mail marketing campagne te verbeteren. Daarnaast kan hij of zij de winst uit je campagnes maximaliseren. 

Ook hoef je als opdrachtgever geen grote investering te doen in software of vast personeel aan te nemen. Kortom, investeren in een e-mailmarketing specialist is een verstandige zet voor je bedrijf.

Mijn ervaring en expertise

Als ervaren e-mail marketeer help ik je graag op freelance basis. Dit houdt in dat ik efficiënte e-mailmarketingcampagnes opzet voor je bedrijf. Zo help ik organisaties om (hernieuwde) relaties met hun klanten aan te gaan. Bovendien stimuleer ik betrokkenheid en conversies via dit kanaal. Als specialist creëer ik gerichte en geautomatiseerde e-mailcampagnes. Deze campagnes versterken de klantenbinding en verhogen de conversies.

Voorbeelden van automatische e-mails waarmee ik je kan helpen zijn:

  • Welkomst e-mails
  • Verlaten winkelwagen campagnes
  • Win-back campagnes
  • Verjaardag e-mails
  • Review-uitnodigingen

Ook help ik bij het beoordelen en optimaliseren van de e-mailmarketingstrategieën. Dit met als doel betere resultaten tegen lagere kosten. Klinkt goed? Neem contact met mij op.

Mijn aanpak als freelance e-mail marketeer

Mijn aanpak is resultaatgericht. Samen met de opdrachtgever worden de doelstellingen en doelgroepen van de e-mailcampagne bepaald. Vervolgens stem ik de campagne hierop af.

Door een combinatie van creatieve content, timing en follow-up genereren we betrokkenheid en conversies. Ook adviseer ik over de juiste tools voor jouw specifieke doelstellingen. Daarnaast communiceer ik alles op een heldere manier. Zo zorgen we er samen voor dat we streven naar vooruitgang en groei.

 

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Samen met jou creëer ik een unieke e-mailstrategie die jouw doelstellingen ondersteunt. Daarbij zorg ik ervoor dat je e-mailcampagnes succesvol zijn en resultaat opleveren. Het maakt hierbij niet uit wat de doelstelling is. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van conversies, het uitbreiden van je database of het vergroten van de betrokkenheid van consumenten.

Als freelance e-mail marketeer help ik met e-mail automatisering, het ontwikkelen van gerichte content en het bijhouden van prestaties. Op deze manier garandeer ik dat je e-mailmarketing campagnes resultaat opleveren en bijdragen aan de groei van je bedrijf.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een ervaren en onafhankelijke e-mail marketeer om je bedrijf te helpen groeien? Zoek dan niet verder! Ik kan je namelijk helpen.

Neem gerust contact met me op. Dan zul je ontdekken hoe ik jouw bedrijf kan helpen betere resultaten te behalen met e-mailmarketing. Samen zullen we een solide actieplan ontwikkelen dat voldoet aan jouw eisen en doelstellingen. Laat mij jouw expert zijn en profiteer van betere resultaten tegen lagere kosten.

Ik zet graag mijn kennis en kunde voor je om je online marketing succesvol op de rit te krijgen. 

Veelgestelde vragen over online marketing

In het kort beantwoord ik graag enkele van de meest gestelde vragen over internet marketing.

Door een freelance online marketeer in te huren weet je zeker dat je iemand in huis haalt met kennis van zaken. Dit bespaart geld en tijd, zodat jij je kunt richten op de andere kanten van jouw onderneming.

Kort samengevat is de functieomschrijving van een internet marketeer: iemand met kennis en kunde op het gebied van het versterken van de online aanwezigheid van een bedrijf met als resultaat een hogere conversie.

Het werkproces van internetmarketing begint met een gesprek: samen in kaart brengen wat het doel is en dan bouwen aan een sterk marketing fundament. Vervolgens is het een kwestie van implementeren, analyseren en waar nodig bijsturen.

Alles kan! De vraag is of je dat moet willen: als ondernemer kun jij het beste je energie richten op het ondernemen zelf, dat waar jij goed in bent. Een internet marketing expert inhuren maakt voor jou tijd vrij.

Marketing automation wordt ook wel marketingautomatisering genoemd. Dit is een op software gebaseerde manier voor het automatiseren van processen voor marketing en verkoop.